Καλάθι
Somatoline Cosmetic Διάλυμα Επαναπλήρωσης για Επιδέσμους Αποσυμφόρησης - 400 ml
Somatoline Cosmetic Διάλυμα Επαναπλήρωσης για Επιδέσμους Αποσυμφόρησης - 400 ml
Άμεσα Διαθέσιμο
ΤΙΜΗ*
25,30 € 50,00 €
*Οι τιμές ισχύουν & στο φυσικό κατάστημα
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0009109302405
Somatoline Cosmetic Διάλυμα Επαναπλήρωσης για Επιδέσμους Αποσυμφόρησης - 400 ml
Περιγραφή Προϊόντος

Συμπυκνωμένη Αλατούχος ωσμωτική σύνθεση, με ενεργά συστατικά εντατικής αποσυμφόρησης. Χρησιμοποιείται για την επαναπλήρωση του Somatoline Cosmetic Επίδεσμοι Αποσυμφόρησης, για 3 αγωγές. Συμπυκνωμένη σύνθεση ενεργών συστατικών με δράση εντατικής αποσυμφόρησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εμποτίσει τους επιδέσμους στο Somatoline Cosmetic ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ.
Η σύνθεση περιέχει ένα ειδικό αλατούχο μείγμα με εντατική ωσμωτική δράση: Ακατέργαστο Αλάτι, πλούσιο σε αναγκαία ολιγοστοιχεία, και Θειϊκό Μαγνήσιο, το οποίο, όταν εφαρμόζεται σαν κομπρέσα, αποσυμφορεί τα περιττά υγρά που κατακρατούνται στους ιστούς, διευκολύνοντας τη μείωση των τοξινών και ενισχύοντας την επανεκκίνηση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος. Επιπλέον περιέχει Φυτική Εσκίνη, Καφεΐνη και άλλα ενεργά καλλυντικά συστατικά τα οποία:
• Βοηθούν στην αποσυμφόρηση και στη μείωση της περιφέρειας των υπό αγωγή περιοχών
• Βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία στο δέρμα
• Ελαφραίνουν τους ιστούς που επιβαρύνονταν από κατακράτηση υγρών
• Ενεργοποιούν την επανεκκίνηση των φυσιολογικών διαδικασιών λιπόλυσης.ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Κλινική μέτρηση με όργανα σε 30 γυναίκες με κατακράτηση υγρών στην περιοχή των μηρών, ποδιών και αστραγάλων σε συνδυασμό με πρήξιμο ποδιών, μετά από αγωγή 50 λεπτών:
- Μειώνει την περιφέρεια των μηρών κατά 1,3 cm, των γονάτων κατά 1,4 cm και των αστραγάλων κατά 1,2 cm*
- Μειώνει ορατά την όψη φλοιού πορτοκαλιού κατά 43%*Το αδυνάτισμα συνίσταται σε καλλυντική δράση σμίλευσης κατά τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος που δεν επιφέρει απώλεια βάρους.Το Διάλυμα Επαναπλήρωσης για τους Επιδέσμους Αποσυμφόρησης θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη θήκη "άνοιξε - κλείσε" και τους Επιδέσμους Αποσυμφόρησης Somatoline Cosmetic. 1) Τουλάχιστον μία ώρα πριν την αγωγή, τοποθετείστε τους τυλιγμένους και στεγνούς επιδέσμους κατακόρυφα στη θήκη "άνοιξε - κλείσε", 2) εμποτίστε τους επιδέσμους ρίχνοντας 3 δόσεις, περίπου 45ml η καθεμία, από το Διάλυμα Επαναπλήρωσης, 3) κλείστε τη θήκη και ανακινείστε καλά ώστε το διάλυμα να κατανεμηθεί ομοιόμορφα και να απορροφηθεί, 4) περιμένετε τουλάχιστον μία ώρα και στη συνέχεια προχωρήστε με την εφαρμογή όπως στην πρώτη χρήση.
Το καλοκαίρι, για ένα κρυοτονικό αποτέλεσμα, τοποθετείστε τους επιδέσμους στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εφαρμογή.ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ Δέρμα με συσσωρευμένο τοπικό πάχος στην περιοχή των ποδιών, των μηρών και των γλουτών, για μια εντατική δράση αποσυμφόρησης.
Γιατί τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εφαρμογή, ενώ αφήνει το δέρμα απαλό με ένα ευχάριστο άρωμα.AQUA, MAGNESIUM SULFATE, GLYCERIN,
MARIS SAL, ALCOHOL DENAT., BETULA ALBA LEAF
EXTRACT, ESCIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE,
SPHACELARIA SCOPARIA EXTRACT, LEVULINIC ACID,
PARFUM, CAFFEINE, COCOYL PROLINE, HELIANTHUS
ANNUUS SEED OIL, POLYGLYCERYL-6 OLEATE, SODIUM
HYDROXIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, BENZYL
SALICYLATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID,
GLYCERYL CAPRYLATE, HEXYL CINNAMAL, SODIUM
ANISATE, SODIUM LEVULINATE, SODIUM SURFACTIN,
COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE.
#SomatolineCosmetic, #Somatoline, #beautyroutine, #skincare, #bodycare, #draining, #refreshing, #cryogel, #legs, #wraps, #professionaltreatment, #instant