Καλάθι
SIDERAL SPORT 20 φακελίσκοι
Άμεσα Διαθέσιμο
ΤΙΜΗ*
10,30 € 21,18 €
*Οι τιμές ισχύουν & στο φυσικό κατάστημα
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000853828
SIDERAL SPORT 20 φακελίσκοι
Περιγραφή Προϊόντος

Το SiderAL Sport είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που ανήκει στα προϊόντα της οικογένειας SiderAL. Περιέχει 10 δραστικά συστατικά, σίδηρο (τρισθενής πυροφωσφορικός σίδηρος), βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β12 και φυλλικό οξύ), βιταμίνη C και βιοτίνη.

Το SiderAL Sport, όπως και όλα τα προϊόντα SiderAL, χρησιμοποιεί μία προηγμένη τεχνολογία (σουκροσωμική τεχνολογία) για τη μεταφορά και απόδοση του σιδήρου και των βιταμινών στον οργανισμό, χάρη στην οποία:

- Εξασφαλίζεται υψηλή απορρόφηση του σιδήρου και των βιταμινών από τον οργανισμό
- Αποφεύγονται οι ενοχλητικές ανεπιθύμητες ενέργειες που συχνά εμφανίζουν τα σκευάσματα που περιέχουν σίδηρο (όπως επιγαστραλγία, δυσκοιλιότητα κλπ.)
- Λαμβάνεται μία φορά την ημέρα με γεμάτο ή άδειο στομάχι.

Το SiderAL Sport είναι κατάλληλο για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων του οργανισμού λόγω σωματικής άσκησης ή πνευματικής κόπωσης, αλλά και σε περιπτώσεις μη ισορροπημένης διατροφής.

ΧΡΗΣΗ
Το SiderAL Sport διατίθεται στη μορφή της διασπειρόμενης σκόνης σε φακελίσκους. Το περιεχόμενο του φακελίσκου διαλύεται απευθείας στο στόμα και έχει ευχάριστη γεύση (cola). Η προτεινόμενη δοσολογία είναι ένας φακελίσκος την ημέρα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Άνα ημερήσια δόση:
- Σίδηρος - 12mg: Σχετίζεται με τη μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα. Η έλλειψή του επηρεάζει τις γνωστικές λειτουργίες, την αντοχή στην άσκηση και δημιουργεί έντονο αίσθημα κόπωσης.
- Βιταμίνη Β1 - 1.1mg: Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς, του μυϊκού και νευρικού συστήματος
- Βιταμίνη Β2 - 1.4mg (ριβοφλαβίνη): Συμβάλλει στην ανάπτυξη και είναι απαραίτητη σε περιόδους φυσικής και συναισθηματικής πίεσης
- Βιταμίνη Β3 (βιταμίνη ΡΡ ή νικοτιναμίδιο) - 16mg: Απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου. Η έλλειψή της έχει συσχετιστεί με την κατάθλιψη.
- Βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ) - 6mg: Συμβάλει στην καταπολέμηση του στρες, στη δημιουργία αντισωμάτων και στην υγεία του νευρικού συστήματος
- Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη) - 1.4mg: Παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη κατά την παιδική και εφηβική ηλικία
- Βιταμίνη Β9 (φυλλικό Οξύ) - 200mcg: Απαραίτητη για την καλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης και την ανάπτυξη του εμβρύου. Επιπλέον, έχει σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων
- Βιταμίνη Β12 (κοβαλαμίνη) - 2.5mcg: Βελτιώνει την ικανότητα συγκέντρωσης και την πνευματική ισορροπία
- Βιταμίνη C - 48mg: Απαραίτητη για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και στην καλή υγεία των ιστών χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση
- Βιταμίνη Η (βιοτίνη D) - 50mcg: Συμβάλλει στη γλυκαιμική ρύθμιση και προστατεύει από την τριχόπτωση.