Καλάθι
PlacAway Daily Care για Ολοκληρωμένη Προστασία 75ml
Εξαντλημένο
Ενημέρωσέ με όταν θα είναι και πάλι διαθέσιμο!
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000842883
PlacAway Daily Care για Ολοκληρωμένη Προστασία 75ml
Περιγραφή Προϊόντος

PLAC AWAY DAILY ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML

Αντιμετώπιση της Ουλίτιδας, της Στοματίτιδας και της Φαρυγγίτιδας

Καθημερινή οδοντόκρεμα με Citrus Amara Extract 0,35‰ και Sol. Hydroxyapatite 10‰, για διαρκή προστασία και έλεγχο των μικροβίων της στοματικής κοιλότητας.

Οδοντόκρεμα με 98,66‰ φυσικής προέλευσης συστατικών.

Δεν περιέχει SLS, Ζάχαρη, Propylen Glycol, Triclosan και Parabens. Είναι κατάλληλη για άτομα που παρακολουθούν ομοιοπαθητική θεραπεία. Τα δραστικά συστατικά της, συμβάλλουν στην εξουδετέρωση των παθογόνων μικροοργανισμών του στόματος, ομαλοποιούν και επιδιορθώνουν την επιφάνεια της αδαμαντίνης μετά από λευκάνσεις των δοντιών και καταπραΰνουν τους ερεθισμούς του στόματος.

Citrus Amara Extract 0,35‰: Εξουδετερώνει σχεδόν όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς του στόματος. Sol. Hydroxyapatite 10‰: Ομαλοποιεί και επιδιορθώνει την επιφάνεια της αδαμαντίνης, μετά από λευκάνσεις των δοντιών. Φθοριούχο Νάτριο (1500ppmF¯): Ενισχύει την επανασβεστίωση των δοντιών και προφυλάσσει από την τερηδόνα. Oral Care Complex extra 2‰: Με αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ουλίτιδας, της στοματίτιδας και της φαρυγγίτιδας.

Βουρτσίστε επιμελώς τα δόντια σας με μία μαλακή οδοντόβουρτσα. Συνιστάται η χρήση της 3 φορές την ημέρα, τουλάχιστον για 2 λεπτά, μετά από κάθε γεύμα.

Για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

Περιέχει φθοριούχο νάτριο