Καλάθι
Klorane Linum Σαμπουάν για Όγκο για Εύθραυστα Μαλλιά 200ml
Άμεσα Διαθέσιμο
ΤΙΜΗ*
7,60 € 10,61 €
*Οι τιμές ισχύουν & στο φυσικό κατάστημα
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000914152
Klorane Linum Σαμπουάν για Όγκο για Εύθραυστα Μαλλιά 200ml
Περιγραφή Προϊόντος

Το Σαμπουάν με Βιολογικό Λινάρι καθαρίζει και προσθέτει πλούσια υφή στα μαλλιά για να τους χαρίσει φυσικό όγκο και ελαστικότητα.

 

Καθαρίζει και προσφέρει όγκο στα μαλλιά χωρίς να βαραίνει.

 

Καθαρίζει, προσφέρει πλούσια υφή και ελαστικότητα

 

Αυτό το σαμπουάν για όγκο με Βιολογικό λινάρι έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει απαλά τα λεπτά μαλλιά που στερούνται όγκου. Η υψηλή ανεκτικότητα και η βιοδιασπώμενη* σύνθεσή του περιέχει 86% συστατικά φυσικής προέλευσης. Είναι εμπλουτισμένο με βιολογικό λινάρι, βιολογικής καλλιέργειας σύμφωνα με πιστοποιημένη βιολογική γεωργία. Αυτές οι διαλυτές φυτικές ίνες, που ονομάζονται γλισχράματα, είναι γνωστές για τα οφέλη φροντίδας στα μαλλιά. Παρέχουν άμεσα όγκο που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις ρίζες** Απόλυτα καθαρά, γεμάτα πλούσια υφή και γεμάτα, τα μαλλιά αποκαλύπτουν έναν αέρινο φυσικό όγκο γεμάτα ελαστικότητα.

Πλεονέκτημα

Μια σύνθεση που ικανοποιεί τις αισθήσεις με 86% φυσικά συστατικά για να χαρίσει όγκο και ανάλαφρη αίσθηση στα μαλλιά, συσκευασμένο με 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικό φιαλίδιο χωρίς κουτί.

Οφέλη

-Kαθαρίζει: η εξαιρετικά ανάλαφρη, καθαριστική του βάση καθαρίζει και ξεμπλέκει τα λεπτά μαλλιά με απαλότητα χωρίς να τα βαραίνει.

-Προσθέτει πλούσια υφή: Το Σαμπουάν για όγκο οφείλει τη δύναμη και την αποτελεσματικότητά του στις ίνες βιολογικού λιναριού, γνωστές για τις ιδιότητές τους να χαρίζουν όγκο**

-Χαρίζει πιο ανάλαφρα μαλλιά: τα λεπτά μαλλιά αποκτούν πλούσιο όγκο, παραμένοντας παράλληλα ανάλαφρα με ελαστικότητα για φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί.