Καλάθι
Klorane Centauree Σαμπουάν για Διατήρηση Χρώματος για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 400ml
Άμεσα Διαθέσιμο
ΤΙΜΗ*
12,95 € 17,21 €
*Οι τιμές ισχύουν & στο φυσικό κατάστημα
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000914148
Klorane Centauree Σαμπουάν για Διατήρηση Χρώματος για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 400ml
Περιγραφή Προϊόντος

Το σαμπουάν μας με ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ Κενταύρια χαρίζει ξανά όμορφες ασημένιες ανταύγειες στα γκρίζα, λευκά και ξανθά πλατινέ μαλλιά εξουδετερώνοντας άμεσα το κιτρίνισμα.

 

Εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους τόνους από την πρώτη εφαρμογή

 

Καθαρισμός, δράση κατά του κιτρινίσματος, θρέψη.

 

Έχουμε επιλέξει ως βάση του σαμπουάν τη ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ Κενταύρια που αποτελεί πηγή κυανοκενταυρεΐνης και μια φυτική χρωστική ουσία με γαλάζιες αποχρώσεις που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να δώσει στα λευκά ή γκρίζα μαλλιά μια όμορφη ασημένια λάμψη. Η σύνθεση του Σαμπουάν με ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ Κενταύρια της Klorane κατά του κιτρινίσματος ντύνει τα μαλλιά με φίνες ψυχρές ανταύγειες. Απαλά και ευκολοχτένιστα, τα μαλλιά αποκαλύπτουν όλη την ομορφιά και τη λάμψη τους.

Πλεονέκτημα

Μια σύνθεση με 86% συστατικά φυσικής προέλευσης που αναζωογονούν τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους ομορφιά.

Οφέλη

• Καθαρισμός : σύνθεση υψηλής ανοχής που καθαρίζει απαλά και δεν ερεθίζει τα μαλλιά ή το τριχωτό της κεφαλής.
• Εξουδετέρωση του κιτρινίσματος : η σύνθεση του σαμπουάν με ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ Κενταύρια εξουδετερώνει αποτελεσματικά το κιτρίνισμα των λευκών, γκρίζων ή πλατινέ ξανθών μαλλιών.
• Αναζωογόνηση : το σαμπουάν αναζωογονεί τα γκρίζα και ξανθά μαλλιά, χαρίζοντάς τους ομορφιά και λάμψη. Η Κενταύρια χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αποκατάσταση της έντασης του χρώματος των γκρίζων και ξανθών μαλλιών.