Καλάθι
Klorane Oil Control Σαμπουάν Γενικής Χρήσης για Λιπαρά Μαλλιά 200ml
Άμεσα Διαθέσιμο
ΤΙΜΗ*
7,00 € 10,25 €
*Οι τιμές ισχύουν & στο φυσικό κατάστημα
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000911852
Klorane Oil Control Σαμπουάν Γενικής Χρήσης για Λιπαρά Μαλλιά 200ml
Περιγραφή Προϊόντος

Περιορίζοντας την παραγωγή σμήγματος, το Σαμπουάν με ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ Τσουκνίδα καθαρίζει τα λιπαρά μαλλιά και αποκαθιστά την ισορροπία του λιπαρού τριχωτού της κεφαλής.

 

Με μια θεραπεία διάρκειας 3 εβδομάδων, τα φυσιολογικά επίπεδα σμήγματος μειώνονται κατά 50%

 

Καθαρισμός, εξυγίανση, έλεγχος λιπαρότητας.

 

Χάρη στην εξισορροπητική βάση καθαρισμού του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα τσουκνίδας, αυτό το σαμπουάν καθαρίζει αποτελεσματικά τα λιπαρά μαλλιά και περιορίζει την υπερέκκριση σμήγματος*. Φροντίδα μαλλιών με απορροφητικό αποτέλεσμα της οποίας η ρυθμιστική και εξυγιαντική δράση οφείλεται στη λευκή τσουκνίδα, που διαθέτει ρίζες πλούσιες σε φυτικά συστατικά που περιορίζουν το σμήγμα. Εξυγιαίνει και καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής ενώ τα μαλλιά παραμένουν ανάλαφρα και αέρινα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με την πάροδο του χρόνου, η συχνότητα λουσίματος μειώνεται.

Πλεονέκτημα

Με την πάροδο του χρόνου, απαιτούνται λιγότερα λουσίματα, υγιές, το τριχωτό της κεφαλής ανακτά την ισορροπία του και τα μαλλιά είναι και πάλι υγιή.

Οφέλη

• Καθαρισμός : απαλή στυπτική βάση για τον καθαρισμό του λιπαρού τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών χωρίς να διαταράσσει την ισορροπία τους.

• Έλεγχος της λιπαρότητας : σμηγματορρυθμιστική δράση που εξισορροπεί τους σμηγματογόνους αδένες με αποτέλεσμα την καταπολέμηση της λιπαρότητας και την επιβράδυνση της επανεμφάνισής της στα μαλλιά **.

• Μείωση της συχνότητας λουσίματος : χάρη στην αποτελεσματική σύνθεση με λευκή τσουκνίδα, που καλλιεργείται με σεβασμό στο περιβάλλον, μειώνεται η συχνότητα ανάμεσα στα λουσίματα.

Περισσότερες Πληροφορίες
Barcode 3282770141917