Καλάθι
Klorane Μάσκα Μαλλιών Nourishing & Repairing with Organic Cupuacu Butter για Επανόρθωση 150ml
Άμεσα Διαθέσιμο
ΤΙΜΗ*
15,00 € 22,00 €
*Οι τιμές ισχύουν & στο φυσικό κατάστημα
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000912533
Klorane Μάσκα Μαλλιών Nourishing & Repairing with Organic Cupuacu Butter για Επανόρθωση 150ml
Περιγραφή Προϊόντος

Αυτή η μάσκα 3 σε 1 με ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ βούτυρο Cupuaçu θρέφει εντατικά, επανορθώνει και κάνει τα μαλλιά πιο ανθεκτικά.

 

Πλούσιο σε επανορθωτικά ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ δραστικά συστατικά

 

Θρέψη, επανόρθωση, λάμψη.

 

Η Μάσκα θρέψης & επανόρθωσης 3 σε 1 για πολύ ξηρά, ταλαιπωρημένα ή εύθραυστα μαλλιά είναι εμπλουτισμένη με ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Cupuaçu το οποίο διαθέτει εξαιρετικά θρεπτικές ιδιότητες*. Πλούσια και κρεμώδης, θρέφει σε βάθος και επανορθώνει ακόμη και τα φριζαρισμένα μαλλιά αφήνοντάς τα πιο ανθεκτικά. Ενυδατωμένα και εύκολα στο ξέμπλεγμα, τα μαλλιά είναι λαμπερά και ελαστικά, με θρέψη και δύναμη που διαρκεί σε όλο το μήκος των μαλλιών έως τις άκρες**. Χάρη στη φυσική*** και πιστοποιημένη βιοδιασπώμενη σύνθεσή της****, αυτή η θεραπεία 3 σε 1 είναι καλή τόσο για το περιβάλλον όσο και για τα μαλλιά σας.

Πλεονέκτημα

Αυτή η πλούσια μάσκα 3 σε 1, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον βαθμό επανόρθωσης και ενυδάτωσης στις ανάγκες των μαλλιών σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κλασσική μάσκα, σαν μάσκα νυκτός για όλο το μήκος των μαλλιών ή σαν προϊόν καθημερινού styling για τις άκρες.

Οφέλη

• Συμπυκνωμένη σύνθεση : σύνθεση υψηλής συγκέντρωσης σε ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Cupuaçu, πλούσιο σε θρεπτικά και ενυδατικά λιπαρά οξέα (ωμέγα 6 και 9), που συγκρατεί το νερό στις ίνες της τρίχας.

• Συμπυκνωμένη σύνθεση : σύνθεση με διπλάσια από τη συνηθισμένη περιεκτικότητα γεμίζει τα βαθιά κενά στα λέπια της τρίχας με κερατίνη, θρέφει τα μαλλιά και τα κάνει πιο ανθεκτικά.

• Επανόρθωση : η ισχυρή επανορθωτική δύναμη αυτών των φυσικών δραστικών συστατικών προσφέρει απαλότητα και διευκολύνει το ξέμπλεγμα στα πολύ ξηρά μαλλιά.

Μπορεί επίσης... να σας ενδιαφέρει!