Καλάθι
Klorane Nourishing & Repairing Conditioner with Organic Cupuacu Butter for Very Dry & Damaged Hair 200ml
Άμεσα Διαθέσιμο
ΤΙΜΗ*
8,20 € 12,10 €
*Οι τιμές ισχύουν & στο φυσικό κατάστημα
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000912532
Klorane Nourishing & Repairing Conditioner with Organic Cupuacu Butter for Very Dry & Damaged Hair 200ml
Περιγραφή Προϊόντος

Η Μαλακτική κρέμα θρέψης & επανόρθωσης για ξηρά μαλλιά με Βιολογικό βούτυρο Cupuaçu θρέφει και επανορθώνει τα πολύ ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά και προσφέρει εύκολο ξέμπλεγμα.

 

Δραστικό συστατικό από βιολογική καλλιέργεια

 

Ξέμπλεγμα, θρέψη, επανόρθωση.

 

Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, αυτό το προϊόν θρέφει και επανορθώνει τα μαλλιά που είναι πολύ ξηρά, εύθραυστα, φριζαρισμένα ή υποβάλλονται τακτικά σε επιθέσεις (με ίσιωμα, βούρτσισμα, βαφή κ.λπ.). Η βιοδιασπώμενη* Μαλακτική κρέμα της Klorane είναι εμπλουτισμένη με ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Cupuaçu, το οποίο έχει εξαιρετικά θρεπτικές ιδιότητες. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, αυτό το δραστικό συστατικό θρέφει και επανορθώνει αποτελεσματικά τα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες. Εξομαλύνοντας τις ίνες της τρίχας, η μαλακτική κρέμα διευκολύνει το ξέμπλεγμα για άμεση λάμψη και προστασία, και πιο δυνατά μαλλιά**.

Πλεονέκτημα

Για τους πιο ξηρούς τύπους μαλλιών, η εξαιρετικά ήπια καθαριστική δράση του επιτρέπει τη χρήση της σαν καθαριστική φροντίδα αντί του κανονικού σαμπουάν.

Οφέλη

• Ξέμπλεγμα : Η κρεμώδης, υφή που γίνεται ένα με τις ταλαιπωρημένες ίνες της τρίχας τυλίγει και τιθασεύει τα ξηρά μαλλιά, διευκολύνοντας το ξέμπλεγμα.

• Θρέψη : το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Cupuaçu θρέφει σε βάθος τα ξηρά μαλλιά.

• Επανόρθωση : η μαλακτική μας κρέμα γεμίζει τα λέπια της τρίχας, επανορθώνοντας και προστατεύοντας τα μαλλιά.

Μπορεί επίσης... να σας ενδιαφέρει!