Καλάθι
Klorane Monoi Sun Radiance Hair Care 200ml
Άμεσα Διαθέσιμο
ΤΙΜΗ*
7,20 € 15,00 €
*Οι τιμές ισχύουν & στο φυσικό κατάστημα
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000912561
Klorane Monoi Sun Radiance Hair Care 200ml
Περιγραφή Προϊόντος

Μια πλούσια μαλακτική κρέμα μαλλιών για μετά τον ήλιο, εμπλουτισμένη με Βιολογικό Tamanu και Monoï για την επανόρθωση και τη θρέψη των μαλλιών μετά την έκθεση στον ήλιο.

 

Βοηθά στο ξέμπλεγμα και ενισχύει τα μαλλιά

 

Θρέψη, προστασία.

 

Η Klorane φροντίζει τα εύθραυστα μαλλιά μετά την έκθεση στον ήλιο με αυτή τη βιοδιασπώμενη μαλακτική κρέμα μαλλιών που περιέχει 96% φυσικά συστατικά. Πλούσια και κρεμώδης υφή με προστατευτικά και επανορθωτικά οφέλη που εξασφαλίζονται από 2 φυσικά δραστικά συστατικά : το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Tamanu και το Monoï, το μυστικό των γυναικών της Πολυνησίας για την ενδυνάμωση και τη βαθιά θρέψη των μαλλιών τους. Τα μαλλιά παραμένουν απαλά, λαμπερά, με ελαστικότητα με ένα

καλοκαιρινό άρωμα γεμάτο ήλιο. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμη και για βαμμένα ή με ανταύγειες.

Πλεονέκτημα

Προστατεύοντας και επανορθώνοντας τις ίνες της τρίχας, η πλούσια μαλακτική κρέμα μαλλιών για μετά τον ήλιο διευκολύνει το ξέμπλεγμα και τη φροντίδα των μαλλιών μετά από μια μέρα στην παραλία. Για λαμπερά, πιο δυνατά μαλλιά με 68% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας**.

Οφέλη

• Διπλή προστασία : η μαλακτική κρέμα μας παρέχει διπλή προστασία, τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική, στις ίνες της τρίχας και καταπολεμά τους ερεθιστικούς παράγοντες του καλοκαιριού (ήλιος, θάλασσα, άμμος, χλώριο κ.λπ.)

• Επανόρθωση : κρεμώδης και εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη*, η μαλακτική κρέμα μαλλιών επανορθώνει τη φυσική κερατίνη της τρίχας.

• Θρέψη : με τις φυσικές ιδιότητες των δραστικών συστατικών του, του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Tamanu και του Monoi, οι οποίες είναι γνωστές στις γυναίκες της Πολυνησίας εδώ και αιώνες, ενισχύει και ενυδατώνει τα μαλλιά που έχουν υποστεί ζημιά από την έκθεση στο ήλιο, παρέχοντας βαθιά θρέψη.

Μπορεί επίσης... να σας ενδιαφέρει!