Καλάθι
INOFERT 30 SACHETS
Εξαντλημένο
Ενημέρωσέ με όταν θα είναι και πάλι διαθέσιμο!
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000866865
INOFERT 30 SACHETS
INOFERT
Περιγραφή Προϊόντος

Συμπλήρωμα διατροφής με ινοσιτόλη και φυλλικό οξύ για τη ρύθμιση της λειτουργίας των ωοθηκών. Αποτελεί ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό προϊόν για τη βελτίωση του μεταβολικού και ορμονικού προφίλ των γυναικών με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Μπορεί επίσης να προστεθεί ως επικουρικός παράγοντας στα πρωτόκολλα ελεγχόμενης υπερδιέγερσης των ωοθηκών. Δεν περιέχει σακχαρόζη, λακτόζη και γλουτένη.

 

Συστατικά & Οφέλη

Η χρήση του διαιτητικού συμπληρώματος Inofert συμβάλλει στη βελτίωση της λειτουργίας των ωοθηκών, καθώς περιέχει:

  • Ινοσιτόλη: χρησιμεύει στην πρόληψη και στην αποκατάσταση φυσιοπαθολογικών μηχανισμών που προκαλούν αλλαγές στον μεταβολισμό και στην αναπαραγωγή. Επίσης, στις περιπτώσεις αντίστασης στην ινσουλίνη ή διαβήτη τύπου ΙΙ, η ινοσιτόλη βελτιώνει τη συνολική κλινική εικόνα.
  • Φυλλικό οξύ: υδατοδιαλυτή βιταμίνη που ανήκει στην ομάδα βιταμινών B, η οποία παίζει ένα βασικό ρόλο στο μεταβολισμό των αμινοξέων, στη σύνθεση πρωτεϊνών και νουκλεοτιδίων (κυρίως στην παραγωγή DNA και RNA) και στην επιδιόρθωση των χρωμοσωμάτων. Ως εκ τούτου, έχει ζωτική σημασία για τον φυσιολογικό πολλαπλασιασμό των κυττάρων και για την ανάπτυξη των ιστών.