Καλάθι
HealthAid Lipotropic 60tabs
Άμεσα Διαθέσιμο
ΤΙΜΗ*
14,50 € 27,50 €
*Οι τιμές ισχύουν & στο φυσικό κατάστημα
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000893782
HealthAid Lipotropic 60tabs
Περιγραφή Προϊόντος

Το Lipotropic της HealthAid είναι μία λιποδιαλυτική σύνθεση που συντελεί στο μεταβολισμό των λιπών, στη δημιουργία ενζύμων και ορμονών, στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του συκωτιού και στον έλεγχο της χοληστερίνης στο αίμα.


Το Lipotropic της HealthAid είναι μία λιποδιαλυτική σύνθεση που συντελεί στο μεταβολισμό των λιπών, στη δημιουργία ενζύμων και ορμονών και στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του συκωτιού. Παράλληλα ελέγχει τα επίπεδα της χοληστερίνης στο αίμα και μειώνει το σωματικό βάρος. Η Χολίνη βοηθάει στο να μην επικάθεται η χοληστερίνη στις αρτηρίες και δρα συνεργικά με την Ινοσιτόλη που μεταβολίζει τα λίπη και βοηθά στην αναδιανομή τους στον οργανισμό.

Η Μεθιονίνη είναι λιποτροπικό αμινοξύ που μειώνει τα λίπη στο συκώτι και βοηθάει στη δημιουργία ενζύμων για την υγιή λειτουργία των κυττάρων. Οι Βιταμίνες Β προάγουν τη διάσπαση των λιπών σε μικρότερα κομμάτια (γαλακτωματοποίηση) ώστε να «καίγονται» από τον οργανισμό κατά τη διάρκεια της καθημερινής του δραστηριότητας. Η Βιταμίνη C δρα σαν ισχυρό αντιοξειδωτικό και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Δεν περιέχει ιώδιο.

Κάθε ταμπλέτα περιέχει:
- Vitamin C: 62.5mg
- Thiamin (Vitamin B1): 12.5mg
- Riboflavin (Vitamin B2): 12.5mg
- Niacin (Vitamin B3): 12.5mg
- Vitamin B6: 5mg
- Folic Acid: 100μg
- Vitamin B12: 12.5μg
- Biotin: 12.5μg
- Pantothenic Acid: 12.5mg
- Para Amino Benzoic Acid (PABA): 12.5mg
- Choline: 125mg
- Inositol: 125mg
- L-Methionine: 125mg

Συσκευασία:
60 ταμπλέτες, σε γυάλινο φιαλίδιο σε χάρτινο κουτί.

Οδηγίες χρήσεως:
Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, 2 ταμπλέτες ημερησίως με το φαγητό.

Σημείωση:
Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.