Καλάθι
HealthAid Cellusite 60tabs
Άμεσα Διαθέσιμο
ΤΙΜΗ*
14,50 € 27,50 €
*Οι τιμές ισχύουν & στο φυσικό κατάστημα
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000890092
HealthAid Cellusite 60tabs
Περιγραφή Προϊόντος

Ισορροπημένος συνδυασμός από βότανα και θρεπτικά στοιχεία τα οποία βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από το οξειδωτικό stress, στον υγιή μεταβολισμό των λιπιδίων, στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στη μείωση πιθανότητας εμφάνισης κυτταρίτιδας.


Η αύξηση πρόσληψης αντιοξειδωτικών αποτελεί σημαντικό τμήμα ενός αντικυτταριδικού προγράμματος. Η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε, το Πράσινο Τσάι, οι Σπόροι Σταφυλιού και το μίγμα Μούρων είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά τα οποία συμβάλλουν στην προστασία του οργανισμού ενάντια στη συσσώρευση τοξινών, οι οποίες είναι γνωστό πως ευθύνονται για το σχηματισμό κυτταρίτιδας.

Το Cellusite της HealthAid είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός από βότανα και θρεπτικά στοιχεία τα οποία δρουν συνεργιστικά για μέγιστο αποτέλεσμα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και αποτοξινωτικά φυτοστοιχεία τα οποία βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από το οξειδωτικό stress, στον υγιή μεταβολισμό των λιπιδίων, στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στη μείωση πιθανότητας εμφάνισης κυτταρίτιδας.

Κάθε ταμπλέτα περιέχει:
- Vitamin E (36 iu): 12mg
- Vitamin C: 80mg
- Potassium: 150mg
- Citrus Bioflavonoids [standardised for min 85% hesperidin]: 15mg
- Gingko Biloba Extract: 250mg
- Lecithin: 100mg
- Juniper Berry Powder: 100mg
- Green Tea Extract: 100mg
- Parsley Extract: 100mg
- Guarana Extract: 100mg
- Grape Seed Extract (standardised for min 95% proanthocyanidis): 50mg
- Cayenne Extract: 50mg
- Kelp: 50mg
- Mixed Berries (containing Blackcurrent, Blackcberry and Sweet Cherry): 50mg

Συσκευασία:
60 ταμπλέτες, σε blister σε χάρτινο κουτί.

Οδηγίες χρήσεως:
Ενήλικες μόνο, 2 έως 4 ταμπλέτες ημερησίως με το φαγητό.

Σημείωση:
Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.