Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΑΜΕΣΑ  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ 8.000 ΚΩΔΙΚΟΙ

ΩΡΑΡΙΟ:

ΔΕ-ΠΑ 10πμ-18μμ

 

 

Από 11/02 το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό για το κοινό. Θα πραγματοποιούνται μόνο αποστολές μέσω κούριερ.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

 

 

 

 

Κωδικός 0000000357777

HANDYVAP STEAM INHALER

Περιγραφή

Η εισπνοή ατμού είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη οικιακή θεραπεία συνήθως χρησιμοποιώντας μια συσκευή εισπνοής ατμού για κρυολόγημα και βήχα που καταπραΰνει τα συμπτώματα της γρίπης, της λοίμωξης των κόλπων, της βρογχίτιδας και άλλων παθήσεων. Ο ζεστός υγρός αέρας βοηθά χαλαρώνοντας τη βλέννα στις ρινικές διόδους, το λαιμό και τους πνεύμονες. Αυτό μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα φλεγμονών, διογκωμένων αιμοφόρων αγγείων στις ρινικές οδούς σας, γεγονός που ανακουφίζει την ταλαιπωρία και τον ερεθισμό.

 

Το Medtechlife Handyvap είναι η καλύτερη συσκευή εισπνοής ατμού για κρύομα και βήχα, βολική, αποτελεσματική και φορητή λύση που διευκολύνει την εισπνοή ατμού στο σπίτι. Με σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως 100% πλαστικό σώμα για την αποφυγή κραδασμών, σώμα διπλού τοιχώματος και ειδικό σύστημα κλειδώματος, το Handyvap είναι ιδανικό τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

 

Το Steam χρησιμοποιείται για εκατοντάδες χρόνια ως θεραπεία για τη θεραπεία της συμφόρησης, του κρυολογήματος και διαφόρων παθήσεων της μύτης, του λαιμού και της άνω αναπνευστικής περιοχής. Οι εισπνευστήρες ατμού σήμερα έχουν πολύ βολικό, δημιουργούν αμέσως ατμό που μπορεί να εισπνευστεί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι συσκευές εισπνοής ατμού είναι πολύ εύχρηστες.

 

Έχουν ένα μικρό πλαστικό δοχείο για νερό και πρέπει να συνδεθούν για να παράγουν αμέσως ατμό. Οι γιατροί σε όλο τον κόσμο προτείνουν τον ατμό ως φυσικό αποσυμφορητικό για όποιον πάσχει από συμφόρηση, κρύο ή έχει πρόβλημα με ιγμορίτιδα.

 

Μια συσκευή εισπνοής ατμού ουσιαστικά εκπέμπει μια λεπτή ομίχλη ατμού που φτάνει εύκολα στις εσωτερικές περιοχές της μύτης, των κόλπων και του λαιμού. Αυτός ο ατμός παρέχει αποτελεσματική και γρήγορη ανακούφιση στο άτομο που το εισπνέει. Ο ατμός όταν φτάνει στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα αναζωογονεί τη φλεγμονή και τη συμφόρηση. Υγραίνει τις ξηρές ρινικές διόδους και αραιώνει και χαλαρώνει την παχιά βλέννα, έτσι ώστε η συμφόρηση να καθαρίζεται πιο εύκολα. Όταν εισπνέετε τον ατμό χαλαρώνει επίσης τους μύες και ξαναζεί τον βήχα σε κάποιο βαθμό.

 

Το Steam θεραπευτής παρέχει στιγμιαίο ατμό και είναι ένας ασφαλής, χωρίς ναρκωτικά και βολικός τρόπος για γρήγορη και φυσική ανακούφιση ατόμων που πάσχουν από κρυολογήματα, συμφόρηση και συμφόρηση κόλπων, λαρυγγίτιδα ή αλλεργίες. Παρέχει τη σωστή ποσότητα υγρασίας όπου απαιτείται στην άνω αναπνευστική περιοχή. Οι εισπνευστήρες ατμού είναι πολύ αποτελεσματικοί για την ανακούφιση της φλεγμονής και της συμφόρησης των κόλπων σας, την ανακούφιση των συμπτωμάτων της ξηρής βλεννογόνου μεμβράνης και τη διατήρηση των ρινικών διόδων σας υγρές και καθαρές. Χαρακτηριστικά 100% πλαστικό σώμα για αποφυγή κραδασμών Μήκος καλωδίου 1,5 μέτρου Σώμα διπλού τοιχώματος για αποφυγή τραυματισμού λόγω ζεστού νερού κατά το χειρισμό του μηχανήματος. Ειδικό κλείδωμα για να αποφευχθεί το τυχαίο άνοιγμα για προστασία από το χύσιμο ζεστού νερού και το κάψιμο. Χρήσιμος για: Χρήσιμο για εισπνοή ατμού για θεραπεία: Κρύο Βρογχίτιδα Κόλπος Άσθμα Αρθρίτιδα Λαρυγγίτιδα. Θεραπεία αρώματος και κάποια θεραπεία με Αγιουρβέδα.