Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ 5

ΩΡΑΡΙΟ:

ΔΕ-ΠΑ 10πμ-18μμ

 

 

Λάδια
Κωδικός 3282770141030

Klorane Nourishing Dry Hair Oil 100ml

Περιγραφή

Ένα πραγματικό ελιξήριο ομορφιάς, το Έλαιο θρέψης με Μάνγκο διπλής δράσης είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για τη θρέψη και την ενίσχυση των ξηρών μαλλιών.

 

Ένα πραγματικό ελιξήριο που ενισχύει τα μαλλιά και διευκολύνει το styling

 

Θρέψη, προστασία, ενίσχυση.

 

Αυτή η φυσική θεραπεία διπλής δράσης θρέφει άμεσα τα ξηρά μαλλιά με αποτέλεσμα που διαρκεί χωρίς να τα βαραίνει, χάρη στην ανάλαφρη, αέρινη υφή της. Το Έλαιο με Μάνγκο, ψεκάζεται σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, με έμφαση στις άκρες, και τα προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις αποτρέποντας την ξηρότητα. Ιδανική για την παραλία, η ξηρή, χωρίς ξέπλυμα σύνθεσή του παρέχει καθημερινή προστασία από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και τις εξωτερικές επιθέσεις. Πολλαπλών χρήσεων, μπορεί επίσης να εφαρμοστεί την ημέρα πριν από τη χρήση του Σαμπουάν με Μάνγκο για να ενισχύσει τη θρέψη.

Πλεονέκτημα

Μια σύνθεση με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης για τη θρέψη και την προστασία των μαλλιών.

Οφέλη

• Θρέψη : Με θρεπτικό βούτυρο μάνγκο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα μακράς αλύσου, αυτό το σπρέι θρέφει άμεσα τα ξηρά μαλλιά με αποτέλεσμα που διαρκεί.

• Προστασία : σύνθεση με ξηρό τελείωμα που δημιουργεί ένα μεταξένιο πέπλο για την προστασία των ευαίσθητων μαλλιών από τις καθημερινές επιθέσεις και τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου, χωρίς να τα βαραίνει.

• Ενίσχυση : ένα πραγματικό ελιξήριο ομορφιάς, αποκαθιστά τη λάμψη σε όλο το μήκος των μαλλιών.