Καλάθι
FREZYDERM BABY LAUNDRY 1LITRO
Άμεσα Διαθέσιμο
ΤΙΜΗ*
10,00 € 13,73 €
*Οι τιμές ισχύουν & στο φυσικό κατάστημα
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000843983
FREZYDERM BABY LAUNDRY 1LITRO
Περιγραφή Προϊόντος

Υγρό απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για βρεφικά ρούχα. Χάρη στο ουδέτερο pH φιλικό στο δέρμα και την ειδική υποαλλεργική & αντιερεθιστική σύνθεση, σέβεται τη φυσιολογία του λεπτού και εύθραυστου δέρματος του μωρού αλλά και το ευαίσθητο δέρμα με ατοπική προδιάθεση καθώς δεν προκαλεί κανένα ερεθισμό ή αλλεργία από την επαφή με ρούχα που πλύθηκαν με Atoprel Baby Laundry. Είναι το μοναδικό απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα που δεν φέρει επισήμανση κινδύνου σύμφωνα με τη μελέτη ταξινόμησης. Διαλύεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα στα ρούχα. Δεν περιέχει σαπούνι, ένζυμα, Parabens, μαλακτικό, ενισχυτή χρώματος. Με υποαλλεργικό άρωμα.

Μη ιονικό τασιενεργό φυτικής προέλευσης – πιστοποίηση ECO CERT: επιφανειοδραστικό, φιλικό στο δέρμα, κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα, βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον

Χρήση: Κατάλληλο για χρήση και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες( ακόμη και στους 95οC, εφόσον το επιτρέπει το ρούχο).
Πλύσιμο στο χέρι: 40 ml (1καπάκι) Baby Laundry σε 5 λίτρα νερό.
Πλύσιμο στο πλυντήριο: Δεν απαιτείται πρόπλυση. Η δοσολογία εξαρτάται από την σκληρότητα του νερού και από το πόσο λερωμένα είναι τα ρουχαλάκια. Ένα γεμάτο καπάκι αντιστοιχεί σε 40ml απορρυπαντικού.

Μπορεί επίσης... να σας ενδιαφέρει!