Καλάθι
AVENE CLEANANCE COMEDOMED 30ML
Άμεσα Διαθέσιμο
ΤΙΜΗ*
16,00 € 24,30 €
*Οι τιμές ισχύουν & στο φυσικό κατάστημα
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0009109302881
AVENE CLEANANCE COMEDOMED 30ML
Περιγραφή Προϊόντος
Ενδείξεις

Το Cleanance Comedomed ενδείκνυται ιδιαίτερα για το δέρμα με τάση ακμής με σπυράκια και μαύρα στίγματα. Έφηβοι από 12 ετών, ενήλικες.

Ιδιότητες

Η συμπυκνωμένη φροντίδα της Avène Cleanance Comedomed μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα και περιορίζει την εμφάνιση νέων ατελειών, έχει γρήγορη αποτελεσματικότητα που διαρκεί. Περιέχει το Ιαματικό Νερό της Avène, φυσικό και μοναδικό δραστικό συστατικο, οπότε προσφέρει όλες τις καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές του ιδιότητες.

Οδηγίες χρήσης

Ευχάριστο και πρακτικό, το φιαλίδιο με αντλία, με μία μόνο πίεση προσφέρει την κατάλληλη δόση προϊόντος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με φαρμακευτικές θεραπείες: Ρετινοειδή με συστηματική χορήγηση, Φάρμακα κατά της ακμής από τοπική χορήγηση, Αντιβιοτικά με τοπική χορήγηση, Αντιβιοτικά με συστηματική χορήγηση. Εφαρμόστε σε ολόκληρο το πρόσωπο δύο φορές την ημέρα μετά τον καθαρισμό. Εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Συνδυάστε το με μία φροντίδα ενυδάτωσης για το λιπαρό δέρμα ή το δέρμα με ατέλειες.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Η ανοχή και η αποτελεσματικότητά του έχουν αποδειχθεί από μελέτες που διεξήχθησαν υπό δερματολογικό έλεγχο σε περισσότερα από 200 άτομα με ήπιες προς μέτριες ατέλειες, τόσο μόνο του όσο και σε συνδυασμό με φαρμακευτικές θεραπείες: ΜΙΑ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΔΡΑΣΗ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ: Οι ατέλειες μειώνονται κατά 22% (1) 8 χρήστες στους 10 είναι ικανοποιημένοι (2) ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ: Γίνεται όλο και πιο δραστικό με κάθε εφαρμογή: Μειώνει τις ατέλειες κατά 45% σε 2 μήνες, ένα ιδιαίτερα υψηλό αποτέλεσμα σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου. 9 άτομα στα 10 δεν εμφανίζουν υποτροπή ατελειών στους 6 μήνες (3) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ (1) 51 άτομα με ήπιες έως μέτριες ατέλειες. Κλινική βαθμολογία, 2 εφαρμογές την ημέρα για 56 ημέρες. (2) 51 άτομα με ήπιες έως μέτριες ατέλειες. Αυτο-αξιολόγηση. 2 εφαρμογές την ημέρα για 56 ημέρες. (3) 36 άτομα με ήπιες έως μέτριες ατέλειες. Συγκριτική κλινική μελέτη (ομάδα που υποβλήθηκε σε θεραπεία 2 φορές / ημέρα Ν = 18), ομάδα ελέγχου (Ν = 18) για 56 ημέρες. (4) 48 άτομα με ήπιες έως μέτριες κηλίδες. Κλινική μελέτη, το 90% των ατόμων χωρίς υποτροπή της ακμής στους Τ6 μήνες (σύμφωνα με τον ορισμό της υποτροπής στο πρωτόκολλο GEA> ή = 3 που απαιτεί την εισαγωγή μιας φαρμακευτικής αγωγής - από του στόματος ή τοπική). 2 εφαρμογές την ημέρα για 6 μήνες. *εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Σύνθεση

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ISOPROPYL ALCOHOL. PEG-6. GLYCERIN. SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT. SILICA. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SORBITAN ISOSTEARATE. WATER (AQUA) Συνιστάται στους καταναλωτές να ελέγχουν συστηματικά τη σύνθεση των προϊόντων πριν την αγορά τους.

Συσκευασία

Φιαλίδιο με αντλία 30 ml