Καλάθι
AVENE CICALFATE BAUME LEVRES 10 ML
Εξαντλημένο
Ενημέρωσέ με όταν θα είναι και πάλι διαθέσιμο!
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000934310
AVENE CICALFATE BAUME LEVRES 10 ML
Περιγραφή Προϊόντος

Ξηρότητα και ερεθισμός των χειλιών και των επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος μετά από διάφορες επιθέσεις ή θεραπείες.

Ιδιότητες

Το Avène Cicalfate Baume Χειλιών επανορθώνει, εξυγιαίνει και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα σας . Χωρίς άρωμα, χωρίς paraben.

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε όσο συχνά χρειάζεται.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

71% Παρουσίασε μια καλή βελτίωση σε 48 ώρες Υπήρξε μια ιδιαίτερα σημαντική μείωση σε όλα τα κλινικά σημεία 1 λεπτό μετά την εφαρμογή (με εξαίρεση βλατίδες και ρωγμές). - Σημαντική μείωση του 48% του ποσοστού της ξηρότητας 1 λεπτό μετά την εφαρμογή. - Σημαντική μείωση του -53% της κοκκινίλας/ ερύθιμα 7 μέρες μετά την χρήση του επανορθωτικού baume χειλιών της Cicalfate 86% των ατόμων παρουσιάζουν άμεση βελτίωση μέτα την εφαρμογή 93% των ατόμων παρουσιάζουν βελτίοση / αποτελεματικόοτητα μετά από 48h.

 

  • Μπορείτε να εφαρμόσετε το Επανορθωτικό Baume Χειλιών Cicalfate στα ερεθισμένα χείλη, καθώς και περιστοματικά ή γύρω από τη μύτη όταν εμφανίζεται κάποια ξηρότητα ή ερεθισμός. Εφαρμόστε το Baume Χειλιών Cicalfate και αφήστε το να απορροφηθεί, ασκώντας πίεση στα χείλη μεταξύ τους. Περιμένετε 10 λεπτά. Στη συνέχεια, τυλίξτε το δάχτυλό σας σε ένα χαρτί και τρίψτε απαλά με την άκρη για να αφαιρέσετε το σκασμένο δέρμα. Ολοκληρώστε εφαρμόζοντας ξανά ένα λεπτό στρώμα για να βοηθήσετε την επανόρθωση της επιδερμίδας.

Μπορεί επίσης... να σας ενδιαφέρει!