Καλάθι
Allerg-Stop Αντικουνουπικό Σπρέι 100ml
Εξαντλημένο
Ενημέρωσέ με όταν θα είναι και πάλι διαθέσιμο!
ΚΩΔΙΚΟΣ:
0000000914898
Allerg-Stop Αντικουνουπικό Σπρέι 100ml
Περιγραφή Προϊόντος

Το Allerg–STOP Antikounoupiko είναι ένα απωθητικό κουνουπιών εγκεκριμένο για βρέφη (από 6 μηνών), έγκυες, θηλάζουσες, παιδιά και φυσικά για όλους αυτούς που αναζητούν μία αποτελεσματική φυτική λύση για την αντιμετώπιση κουνουπιών, μυγών, σκνιπών, και τσιμπουριών. Περιέχει 100% φυτική δραστική από φύλλα ευκάλυπτου βιολογικής καλλιέργειας ΧΩΡΙΣ αλκοόλες για αποφυγή ερεθισμών στο δέρμα και αναπνευστικά προβλήματα από αναθυμιάσεις.

  • 100% φυτική δραστική από φύλλα ευκάλυπτου
  • Αποτελεσματική προστασία για 6 ώρες το λιγότερο
  • Χωρίς περιβαλλοντικές επιπτώσεις, Χωρίς σήματα κινδύνου

Η καινοτομία του Allerg-STOP Antikounoupiko οφείλεται στο απομονωμένο δραστικό συστατικό του εκχυλίσματος ευκαλύπτου το οποίο και απωθεί τα έντομα, με χημικό τύπο p-menthane-3,8-diol. Το συστατικό απομονώνεται από το υπόλοιπο εκχύλισμα ευκαλύπτου με πολλαπλή μοριακή απόσταξη και παίρνουμε το τελικό προϊόν με καθαρότητα 100%, σε εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής κλειστού κυκλώματος GMP. Το Allerg-STOP Antikounoupiko έχει 20% περιεκτικότητα δραστικής 100% καθαρότητας. το οποίο περιγράφεται και στην άδεια.

Απωθεί αποτελεσματικά με επιστημονικά τεκμηριωμένα τεστ καταγεγραμμένα στο MSDS του προϊόντος

Δερματολογικά Ελεγμένο
Από την Original Dermatest με βαθμολογία άριστα

Χωρίς
Αλκοόλες, Σιτρονέλα, DEET, Icaridin, IR3535. Κατασκευασμένο σε μονάδα κλειστού κυκλώματος

Κατάλληλο για Όλη την Οικογένεια.
Είναι εγκεκριμένο για παιδιά ηλικίας 6 μηνών και άνω. Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από έγκυες και θηλάζουσες 

Φυτικής Προέλευσης
Το Allerg-Stop Αντικουνουπικό είναι με δραστική 100% φυτικής προέλευσης από φυτείες ευκαλύπτου βιολογικής γεωργίας.

Φυτικό προϊόν
Είναι 100% βιοδιασπόμενο σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν επηρεάζει τους ζώα φυτά ψάρια και την τροφική ή αναπαραγωγική τους αλυσίδα.

Είναι τελευταίας γενιάς δραστική με γνώμονα την μεγάλη αποτελεσματικότητα αλλά και την μηδενική επιβάρυνση του περιβάλλοντος

Έχει επιπλέον τοξικολογική μελέτη από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο* που αναγράφεται στην άδειά του

Σήμανση Fullagreen
Αυτό το χαρακτηριστικό εγγυάται την οικολογική προέλευση των πρώτων υλών και τη συμμόρφωση με τα σύγχρονα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου.

Σήμανση Dermatest
Δερματολογικά ελεγμένο και βαθμολογημένο «άριστα» από την Original Dermatest ® . Τα προϊόντα που απονέμονται με αυτήν τη σφραγίδα διατηρούν την υπόσχεση μιας δοκιμασμένης και επιβεβαιωμένης ποιότητας.

Απαλλαγμένο από σήματα κινδύνου
Το Allerg-STOP Antikounoupiko είναι υδατοδιαλυτό και απαλλαγμένο από σύμβολα κινδύνου και ανεπιθύμητων συμπτωμάτων.